Jonge dierendag 2021

De voorbereiding van de jonge dierendag 2021 is in volle gang. We konden het niet rond krijgen met Vriezenveen, omdat zij nog geen helderheid hadden omtrent de corona maatregelen. Daarop heeft het bestuur besloten uit te gaan wijken naar Landgoed Oosterheerdt in Leek. Daar hebben we dan een schapenstal tot onze beschikking en ook de catering is aanwezig. Daarnaast kunnen we daar ter alle tijde voldoen aan de voorwaarden die gesteld werden aan afstand en dergelijke. Wij zouden het erg leuk vinden als er naast de vaste fokkers, wij ook nieuwe liefhebbers mogen verwelkomen. Mochten de liefhebbers dieren mee willen nemen, zorg voor geënte dieren en dat ze geringd zijn. Zo kunnen wij er met zijn allen een mooie dag van maken. Voor iedereen is er een mok beschikbaar.

De kooien worden voor een klein tarief beschikbaar gesteld door T Hollandertje. Echter zou het wel prettig zijn als er een aantal leden willen helpen laden van de kooien samen met Robert en Kor. Dus kun je helpen geef je op bij Robert!

Op zaterdag ochtend om 9.00 uur gaan we gezamenlijk opbouwen. Aan het einde van de dag na het opruimen, lasten we een korte vergadering in om alle prijzen uit te reiken van de afgelopen shows en natuurlijk ook de prijzen van jonge dierendag. 

De lunch word verzorgd door de mensen van Oosterheerdt en zou bestaan uit broodjes. En de kosten zijn €15,- per persoon en voor de jeugdleden €7.50.

      Datum : 25 september 2021

      Keurmeesters: Gert Riezebos en Cors Onnes
      Tijd: om 9.00 uur gaan we gezamenlijk opbouwen als dit klaar is, kunnen we de dieren in de kooien zetten.
 

   Kosten: per dier € 1.50 .

   Kosten voor het eten en drinken €15,- jeugd € 7.50

   Keuring niet al te jonge dieren, geringd 2021

   Per GMC-lid van één kleurslag maximaal 5 dieren met een totaal van niet meer dan 10 dieren  (kriel,groot en alle kleurslagen) per inzender.

Adres:

Landgoedboerderij Oosterheerdt

Oosterheerdtstraat 7

9351 BK Leek

 Te betalen bij de penningmeester op de dag zelf.

 Het bestuur kan, zo nodig het aantal verminderen;van het tevoren neemt bestuur daarover contact over op. Te winnen, naast de eer voor de mooiste per kleurslag groot en kriel een prijs.

Deelname inzenden ingevuld en voldoende gefrankeerd inschrijfformulier aan of mailen naar:

Klik hier voor het inschrijfformulier

De inschrijving sluit 15 september 2021

Henk Hofmeijer

laarstraat 39

8166 GR Emst

0578-661997

henkhofmeijer@hotmail.nl