Jeugdshow Laren

Op 18 september 2021 was er de jeugdshow in Laren. Helaas waren er maar weinig Groninger Meeuwen wij waren dit jaar de enigste. De familie Blok had ook ingezonden maar door omstandigheden konden zij helaas niet komen.

Maar het mocht de pret niet drukken het thema was dit jaar: Wij vieren feest!  45 jaar landelijke jeugdshow Laren. En wat hadden ze weer veel aandacht besteed aan de aankleding vele ballonnen , leuke decor stukken, ook de activiteiten waren geschikt gemaakt voor de gelende maatregelen. Ze konden de kinderen weer knutselen, loterij, draaimolen en een DJ draaide muziek. Ook hadden ze een geweldige eierkeuring georganiseerd de kinderen hingen letterlijk aan de lippen van de keurmeester bij de eierkeuring en ook was er weer voldoende ruimte en tijd om vragen te stellen over je eigen dieren. Verder hadden ze een kleurwedstrijd georganiseerd en Elvira viel in de prijzen zij kreeg een aanmoedigingsprijs.
Daarnaast kon je ook met je dier op de foto maar hier hadden onze meiden geen zin in die waren veel te geïnteresseerd in de eierkeuring en de draaimolen. Uiteraard mocht de patat wagen ook niet ontbreken. 

Uiteraard hebben wij hebben ook onze vereniging gepromoot met onder andere de kleurplaat die speciaal voor ons is ontworpen is. De reacties hierop waren goed en er waren verschillende kinderen die wij zagen lopen met onze kleurplaat! Erg leuk om dat te zien.

Al met al was het een super gezellige en leerzame dag .

Groetjes Heidi, Marinke en Elvira Schoterman