boer en vee interview met de Familie Blok

Uitgebreid aandacht voor Groninger Meeuwen in Boerenvee

 

In de komende editie van Boerenvee wordt uitgebreid aandacht besteed aan de Groninger Meeuw. Boerenvee is een veelzijdig tijdschrift voor liefhebbers van boerderij- en andere hobbydieren.

 

Boerenvee-redacteur Kirsten van Valkenburg bracht hiervoor een bezoek aan de familie Blok in Klein Wetsinge. Vader Kor fokt met de grote variant van de Groninger Meeuwen, zoon Niek (11) met de krielen. Beiden hebben een aantal prachtige foktomen rondlopen.

 

Nieuwsgierig naar dit artikel? Dan is dit een uitgelezen moment om een proefabonnement van Boerenvee aan te vragen. Een proefabonnement bestaat uit 3 nummers en kost slechts een tientje. Het proefabonnement stopt automatisch.

 

Vraag hier het proefabonnement aan. Doet u dit voor 28 april? Dan ligt het nummer met het artikel over de Groninger Meeuwen op 8 mei in uw brievenbus.